Arrels Produccions és l'eina que cava als peus de l'arbre fins a descobrir les seves arrels, allà on s'alimenta per seguir creixent i d'on neix la seva essència. Arrels Produccions ofereix un ample ventall de serveis fotogràfics i videogràfics dirigits a aquelles parelles que volen immortalitzar la vetllada del seu casament.


Ens agrada conèixer les parelles que es casen, saber quines són les seves professions, a què dediquen el seu temps lliure, en quin entorn es van atraure per primera vegada... Els llaços que uneixen les nostres parelles ens ajuden a entendre-les per poder personalitzar d'una forma més humana i emotiva el que nosaltres oferim.

 

Guillem Costas

Enginyer de professió i creador audiovisual de vocació. Observador de tot allò invisible als ulls de la majoria, intenta reflexar aquesta manera única de veure la vida a través de les seves obres.

Roger Gombau

Graduat en Fotografia General i màster en Retoc Digital Professional. Emprenedor i retocador de professió, sempre a la recerca de l'equilibri entre la tècnica i les emocions.

Using Format