La nostra experiència amb Arrels va ser des del primer moment immillorable. Són molt propers i empàtics, saben entendre què vols i com ho vols i van saber captar-ho a la perfecció.

Vam fer una primera cita, sense compromís, amb en Guillem i la veritat és que vam quedar captivats de la seva professionalitat i saber fer. Viu i sent tot allò que fa i això queda reflectit en la seva feina. No hi ha res millor per a uns futurs nuvis que compartir aquesta experiència amb una persona que mostra tanta o més il·lusió que tu en un dia tan especial. L'equip d'Arrels va fer una feina impecable, atents a tots els detalls, disposats a adaptar-se a qualsevol situació o espai i molt i molt ràpids en l'entrega final, fet que pels nuvis és un Regal.

No podem estar més emocionats i contents de l'elecció que vam fer. Creeu records inoblidables que fan d'un dia bonic, un dia espectacular. Us tornaríem a dir SÍ, una i mil vegades més. Sou uns artistes de cap a peus. Gràcies!

Vam trobar Arrels Produccions a través d'Instagram i des del primer moment ens va encantar l'estil i la qualitat de les seves fotos i vídeo, desprenien molt bon rotllo, molta naturalitat, intensitat i molt molt d'amor! Uns dies més tard ens vam conèixer i ja no vam tenir cap dubte, ells estarien al nostre casament!

Tenen una forma de treballar molt dinàmica i molt adaptable. Teníem la tranquil·litat que tots els moments importants quedarien immortalitzats i així va ser. Tot i que la veritat molts cops no ens adonàvem que hi eren i per cada detall del nostre dia ells estaven allà.

Ens vam quedar sense paraules amb l'entrega, i gràcies a això cada cop que mirem els vídeos o les fotos revivim aquell dia, el nostre dia! Sou genials nois
Quan prepares un dia tan important com és el del teu casament esperes que sigui fàcil i t'escoltin i, amb Arrels, va ser així. Des del primer moment van connectar amb nosaltres i ens van regalar allò que buscàvem i esperàvem. Quan dedicació i ganes s'ajunten amb naturalitat surten regals com els que ens van fer amb les nostres fotografies i vídeos.

Using Format