Vídeo testimonial

Vam trobar Arrels Produccions a través d'Instagram i des del primer moment ens va encantar l'estil i la qualitat de les seves fotos i vídeo, desprenien molt bon rotllo, molta naturalitat, intensitat i molt molt d'amor! Uns dies més tard ens vam conèixer i ja no vam tenir cap dubte, ells estarien al nostre casament!

Tenen una forma de treballar molt dinàmica i molt adaptable. Teníem la tranquil·litat que tots els moments importants quedarien immortalitzats i així va ser. Tot i que la veritat molts cops no ens adonàvem que hi eren i per cada detall del nostre dia ells estaven allà.

Ens vam quedar sense paraules amb l'entrega, i gràcies a això cada cop que mirem els vídeos o les fotos revivim aquell dia, el nostre dia! Sou genials nois!

Quan vam començar a organitzar el casament, teníem clar que el vídeo era quelcom imprescindible. Molta gent que s'havia casat ens explicava que el vídeo i les fotos és el record material que et queda d'aquest dia tan especial i en el que li has dedicat tants esforços a preparar. Volíem que fos un resultat professional però a la vegada fresc i natural on es captés l'essència del nostre dia.

Vam conèixer Arrels Produccions per uns coneguts als quals els hi havia fet el vídeo del casament i el resultat ens va encantar.

Quan vam quedar amb en Guillem per conèixer-nos en persona i que ens expliqués la seva forma de treballar, vam tenir clar que el vídeo el faríem amb ell. El tracte és molt proper i professional.

El dia del casament va venir en Guillem amb una companya per així poder captar millor tots els moments. Hem de dir que són super discrets i pràcticament no ens en vam adonar que hi fossin.

Van anar molt i molt ràpid en entregar-los el material, en un mes ja ho teníem tot. Ens va arribar una caixa de fusta preciosa amb un pen i unes fotos impreses d'algunes captures del vídeo. La presentació un 10! 


El resultat ha estat espectacular. Han captat tots els moments importants i especials del nostre dia i per això cada vegada que veiem el vídeo ens transporten al que va ser el millor dia de les nostres vides. Sembla un tòpic però realment és així. I poder tenir aquest rècord en vídeo és fantàstic. Moltes gràcies per la vostra professionalitat! El vídeo ens té enamorats a nosaltres i també a les nostres families!

Quan prepares un dia tan important com és el del teu casament esperes que sigui fàcil i t'escoltin i, amb Arrels, va ser així. Des del primer moment van connectar amb nosaltres i ens van regalar allò que buscàvem i esperàvem. Quan dedicació i ganes s'ajunten amb naturalitat surten regals com els que ens van fer amb les nostres fotografies i vídeos.

Using Format